Перший тиждень у пригімназійному таборі «Доброта» м. Червонограда

2017-06-01

/Files/images/chervonogradska_gmnazya/Перший тиждень у пригімназійному таборі1.jpg Перший тиждень у пригімназійному таборі «Доброта» м. Червонограда

Ось і закінчився перший тиждень табірного життя. Він був сповнений позитивних емоцій, нових знайомств та цікавих відкриттів.


За допомогою комунікативних ігор («Знайомство в грі»), діти змогли краще познайомитись між собою. Вчителі гімназії відкрили учням цікавий світ народного танцю (Монченко Світлана Святославівна), інформатики (Дудик Ольга Володимирівна), спорту (заняття із тренером ЧДЮСШ №2).

Захоплюючою була екскурсія у м.Соснівка в музеї ЧНВК №13 та ЧЗШ №14. Ми познайомилися із майстринею, яка розповіла про гончарне ремесло, та показала відео своєї роботи.

1 червня – у День захисту дітей, усі дружньо приєдналися до маршу-ходотону та переглянули святковий концерт. Взяли участь у конкурсі малюнка та отримали солодкі призи. Разом із вчителем мистецтва Кузьмою Лесею Богданівною намалювали на асфальті перед гімназією своє бачення «Світ дитинства». А з учителем біології Шпачук Іриною Ярославівною поринули у світ природи. Ще запам’ятались відвідини палацу Потоцьких, де віднедавна можна побачити макет палацу, як він виглядав колись: із парковими зонами, фонтанами, будинками для прислуги та оранжереєю.

Цікаво, що принесе нам новий тиждень…

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi