Зоряне намисто у Червоноградській ЗШ І ст. №11

2017-06-03

/Files/images/chzsh__11/Зоряне намисто у ЧЗШ І ст. №11 (3).jpg Зоряне намисто у Червоноградській ЗШ І ст. №11

Намисто віддавна було окрасою жінки і показником багатства. Чим більше було у ньому перлів, дукатів, тим заможнішою вважалася його володарка.


Підбиваючи підсумки навчально-виховної діяльності у 2016-2017 н.р. у ЧЗШ І ступеня № 11 започатковано проведення свята вшанування обдарованих дітей, які мають здобутки за результатами участі у різноманітних конкурсах, фестивалях та шкільній олімпіаді з математики. Свято отримало назву «Зоряне намисто», адже обдаровані діти, які працюють на результат, приносять славу школі є найдорожчим скарбом, окрасою і гордістю школи.

Актова зала ледь вміщала школярів, їхніх батьків та вчителів. На їх адресу лунали слова вдячності за результативну роботу впродовж року від Богдани Ярославівни Красільчук – директора школи, заступника директора з НВР Оксани Володимирівни Пянило, методиста ІМЦО Надії Михайлівни Перець. Діти отримали нагороди у номінації «Юні інтелектуали» за перемоги у олімпіаді з математики та Міжнародному конкурсі знавців української мови ім.П.Яцика. Номінантами «Юні таланти» стали переможціконкурсів «Таланти твої, Україно», «Сурми звитяги», екологічних конкурсів. За переможні виступи у Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «Зернятко-2017», фестивалі «Вокальні битви», за високий рівень виконавської майстерності були відзначені діти «Окраса свят». За результативний виступ на міському фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я» родина Глушик отримала нагороду у номінації «Родинне тепло». Усі батьки обдарованих дітей отримали подяки від дирекції школи за належне виховання дітей. Вчителі були нагороджені грамотами за високий професіоналізм. Усі обдаровані діти та їх педагоги отримали пам’ятні подарунки, які, як спонсорську допомогу, надало ВАТ «Калина» (директор М.І.Чемерис). Підприємець Роман Гусар з нагоди свята надав спонсорську допомогу для проведення WI-FIзони по території школи, чим особливо потішив школярів.

Прагнемо, щоб Зоряне намисто нашої школи з року в рік наповнювалося новими перлинками, від чого виблискувало все яскравіше на горизонті освіти нашого міста.

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi