• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Від спортивних змагань до Олімпійських вершин. ІІІ місце для Львівщини виборола сім’я Червонограда на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Від спортивних змагань до Олімпійських вершин. ІІІ місце для Львівщини виборола сім’я Червонограда на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

2017-06-12

/Files/images/chnvk__3/DSCN8731.JPG Від спортивних змагань до Олімпійських вершин. ІІІ місце для Львівщини виборола сім’я Червонограда на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

З 31 травня по 2 червня 2017 року в м. Бердянську проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сімя».


Львівщину представляла найспортивніша сім’я Корнова. Такі змагання в Україні проводяться 13 років і лише вперше Львівщина посіла ІІІ місце, поступившись тільки Донецькій та Луганській областям.

Корнова Татяна Петрівна – висококваліфікований вчитель фізичної культури Червоноградського НВК № 3, вчитель-методист, яка неодноразово виборювала призові місця з своїми учнівськими командами в області, а тепер на Всеукраїнському рівні. Вона є не тільки наставником, а і прикладом для інших, яка популяризує спорт та здоровий спосіб життя.

Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi