Відновлення корекційної-розвиткових занять в ІРЦ

2020-09-10

/Files/images/kor.jpg Відновлення корекційної-розвиткових занять в ІРЦ

Відновлення корекційної-розвиткових занять в ІРЦ

Шановні батьки/законні представники, педагоги та відвідувачі

ІРЦ Червоноградської міської ради

Індивідуальні корекційні заняття в ІРЦ відновлено!

Заняття будуть проводитися з дотриманням протиепідемічних заходів.

Щодо графіку занять Вам буде повідомлено додатково в телефонному режимі.

ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!

Просимо дотримуватись порядку прийому громадян інклюзивно-ресурсним центром в умовах карантину, який розроблений на основі Постанови МОЗ № 25 від 21.05.2020 року:

1. Всі відвідування ІРЦ (подання та отримання документів, комплексне психолого-педагогічне оцінювання дитини) відбуваються за попереднім погодженням на конкретний термін.

2. Контактний телефони для запису та консультації: 0678947017.

3. До приміщення ІРЦ будуть допущені лише особи, які були записані на прийом за вищезазначеним телефоном або згідно з графіком занять.

4. На прийом в ІРЦ треба прийти в призначений термін. Очікування в приміщенні ІРЦ заборонено.

5. При вході в ІРЦ фахівці проводять обов’язковий температурний скринінг відвідувачів безконтактним термометром із занесенням показників у відповідний журнал довільної форми.

6. Всі відвідувачі повинні бути в респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот, та захисних рукавичках (дитина – по можливості).

7. На вході до ІРЦ всі відвідувачі повинні вдягти бахіли.

8. На вході до ІРЦ організоване місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропілових спиртів та понад 70% для етилових спиртів. Використання антисептиків дітьми повинно відбуватись виключно під контролем батьків. Самостійний доступ дітей до спиртових антисептиків повинен бути обмеженим.

9. В приміщенні ІРЦ всі відвідувачі повинні виконувати інструкції працівників ІРЦ з метою запобігання поширення інфекції.

10. Під час проведення комплексної оцінки батьки дитини (інші законні представники) можуть здійснювати допомогу в організації оцінки (виконуючи вказівки фахівців інклюзивно-ресурсного центру, подавати необхідні для оцінки матеріали дитині для уникнення близького контакту фахівців та обстежуваного).

11. Фахівці інклюзивно-ресурсного центру з дитиною та її батьками (іншими законними представники) під час проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини мають тримати дистанцію не менше ніж 1,5 метри.

12. На виході організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками для подальшої утилізації.

Нагадуємо, що подати заяву для проведення комплексної оцінки можна за допомогою порталу "Україна. Інклюзія. Система автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів" https://ircenter.gov.ua, де розміщена покрокова інструкція.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi