• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар вчителів та керівників гуртків хореографічного мистецтва «Методика викладання народного танцю в аматорському хореографічному колективі»

Семінар вчителів та керівників гуртків хореографічного мистецтва «Методика викладання народного танцю в аматорському хореографічному колективі»

2021-02-22

/Files/images/IMG_6386=.jpg Семінар вчителів та керівників гуртків хореографічного мистецтва «Методика викладання народного танцю в аматорському хореографічному колективі» Семінар вчителів та керівників гуртків хореографічного мистецтва «Методика викладання народного танцю в аматорському хореографічному колективі»

Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Червоноградської міської ради 19.02.2021 року на базі Червоноградського ліцею відбувся семінар вчителів та керівників гуртків хореографічного мистецтва на тему «Методика викладання народного танцю в аматорському хореографічному колективі». Основними завданнями семінару-практикуму було розглянути основні шляхи формування розвиненої особистості засобами народної хореографії.

У рамках семінару відбулося заняття зразкового хореографічного ансамблю «Веселинка», яке провела керівник гуртка, вчитель Червоноградського ліцею Монченко С.С. Тема заняття «Наступність та диференційований підхід-важливі чинники для формування хореографічної компетентності на заняттях гуртка». Під час заняття вчитель майстерно показала, як виявити та розкрити особливості кожного учасника гуртка з різним рівнем підготовки при виконанні основних елементів тренажної системи класичного танцю.

Семінар став чудовою нагодою для керівників гуртків та вчителів хореографії ЗЗСО обмінятися практичним досвідом, новими напрацюваннями, інноваційними методиками і можливістю спільно опрацювати вектор розвитку української хореографічної педагогіки, обговорити нові шляхи для вирішення непростих завдань трансформації та збереження традицій українського народного танцю.
Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi