• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Міський відеосемінар вихователів-методистів та керівників гуртків з іноземної мови ЗДО Червоноградської міської ради

Міський відеосемінар вихователів-методистів та керівників гуртків з іноземної мови ЗДО Червоноградської міської ради

2021-02-26

/Files/images/zdosem.jpg Міський відеосемінар вихователів-методистів та керівників гуртків з іноземної мови ЗДО Червоноградської міської ради

Міський відеосемінар вихователів-методистів та керівників гуртків з іноземної мови ЗДО Червоноградської міської ради

26.02.2021 відповідно до плану роботи ЦПРПП ЧМР та за участі Поручинської Ірини Дмитрівни, спеціаліста з дошкільної освіти відділу освіти відбувся міський семінар вихователів-методистів та керівників гуртків з іноземної мови закладів дошкільної освіти Червоноградської міської ради на тему «Англійська мова в освітній діяльності ЗДО: цілі, завдання, принципи навчання».

Закус Галина Василівна, консультант ЦПРПП ознайомила учасників з освітнім напрямом «Мовлення дитини. Іноземна мова» варіативної складової БКДО та наголосила на важливості співпраці керівника гуртка з педагогами початкової школи щодо наступності між дошкільної та початкової освіти.

Дмитрук Наталя Валерівна, вихователь-методист ознайомила присутніх з програмами та методикою навчання дошкільників англійської мови. А також презентувала досвід роботи педагогів закладу дошкільної освіти № 9 у співпраці керівника гуртка Пелипишин Ірини Миколаївни, музкерівникаКондратєвої Олени Андріївни та Шумської Юлі Миколаївни, інструктора з фізичної культури. Через ютуб-канал присутні переглянули відеофільм « Англійська мова в ЗДО», заняття з вивчення англійської мови дошкільниками ЗДО №9.

ПелипишинІрини Миколаївни,керівник гуртка «Англійська для дошкільнят» поділилася досвідом роботи щодо навчання дошкільнят англійської мови та підкреслила своєю працею, що вивчення англійської мови – це не мода, а вимога часу.

Захід відбувся в zoom-конференції.
Кiлькiсть переглядiв: 343

Коментарi