• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Творча зустріч педагогічних колективів ЗДО № 12,13 та ЧНВК № 10 м. Червонограда

Творча зустріч педагогічних колективів ЗДО № 12,13 та ЧНВК № 10 м. Червонограда

2019-11-26

/Files/images/mtso_robota/сем.jpg Творча зустріч педагогічних колективів ЗДО № 12,13 та ЧНВК № 10 м. Червонограда

26.11.2019 відповідно до плану інформаційно-методичного центру освіти в музичнiй залi закладу дошкiльної освiти ясла-садок № 13 вiдбулася творча зустрiч педагогів ЗДО № 12 (Стефанів Наталія Логінівна, директор; Сокіл Наталія Зіновіївна, вихователь-методист), № 13 (Оліярник Мар’янівна Богданівна, директор; Мойко Людмила Михайлівна, вихователь-методист) та ЧНВК № 10 (Лапій Віктор Миколайович, директор; Гуменюк Світлана Михайлівна, заступник директора).


Олiярник Мар’яна Богданiвна, директор ЗДО № 13 зустрiла привiтальним словом та ознайомила присутнiх з дiяльностю закладу.

Мойко Людмила Михайлiвна, вихователь-методист ЗДО № 13 ознайомила присутніх із теоретичними основами гендерного виховання дошкільників та із «Думкою наймолодших».

Мельничук Катерина Богданівна, практичний психолог ЗДО № 13 провела з присутніми «Інтелектуально-розвивальну гру», в ході якої педагоги визначили риси характеру хлопчиків і дівчаток; перевірили чи насправді стереотипи про характерні хоббі хлопчиків і дівчаток працюють у реальному житті; вирішували проблемні ситуації; створювали розвивальне середовище для хлопчиків та для дівчаток.

На завершення зустрічі педагоги отримали пам'ятки «Дівчатка та хлопчики: виховуємо по-різному» та створили колективну роботу «Дитячий садок - дім для діток».

Кол-во просмотров: 308

Комментарии